Den har hittat hit, tror jag

Måndagen har spenderats i parken, sängen och soffan. Och, som ni ser ovan, på golvet. Gry var så trött redan halv 10 imorse att hon somnade då jag klädde på henne ytterkläderna. Vi gick på långpromenad med Janica och Melvin till parken. Sen skuttade vi hem igen och jag fixade lunch.

När de åkte hem runt kl 13 så somnade vi alla i soffan. Vaknade en timme senare och bäddade ner Gry i sängen och började förbereda middagen tills mannen skulle sluta. Han har jour denna vecka och jobbar 8-16 men är alltså i stand-by 24/7. Han kom hem med lilla brandbilen och som vanligt blev Lo till sig. ”Pappa är brandman hemma idag! En brandman är påväg in! De e ju vår pappa!” Gry vaknade sen 16.30 och jag tyckte hon verkade lite annorlunda men tänkte att hon bara var hungrig.

Efter maten sen så har hon spytt upp allt hon ätit. Sååååå får väl tro att vinterkräksjukan har landat här nu också. Typiskt att vår minsting skulle få det först..r ju inte helt säker på att det är det dock, babysar brukar ju nog spy men men. Jag har hällt i Lo kollodialt silver så nu håller jag tummarna att hon slipper det!

Hoppas ni haft en skön måndag!

6 reaktioner till “Den har hittat hit, tror jag”

  1. Neeeej!!! Krya på Gry!! Och hoppas verkligen ni andra slipper. Här hade jag först, en vecka senare ica..Men hugo och markus hittills sluppit, och det är ju 1,5 vecka sedan ica var sjuk nu

  2. Var nånstans köper man kollodialt silver? Kollade idag vid Prisma apoteket ( Kokkola) men där fanns den int.. Undrar ifall nån apotek i stan säljer den…Hälsoaffär? Till hur små barn kan man ge den?

    1. Finns vid hälsoprakt natura i jeppis.. Jag har gett åt min baby när han var 2-3 månader. Sprayade på tutten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *