De hade ju lovat sol

Denna måndag var vi uppe med tuppen (..annat kan jag säga om igår, hehe. Jag hade världens hemskaste krapula och ids inte ens säga när jag kom mig upp ur sängen.. Hädanefter ska jag bli finsk mästare i 2 öl. För där går tydligen min gräns när självdisciplinen far!)

Redan vid 09.30 var vi ute på promenad med kompisarna. En långpromenad i solen var planerad. Dock regnade det och blåste, och det blev inte alls någon lång promenad utan en ganska kort pga missöden längs vägen. Som om det inte var nog lyckades vi få en kattunge på släp som följde med oss ända hem och stod sedan och jamade på trappan så babysarna inte kunde sova.. Lyckat!

Efter promenaden väntade knaperlåådo och kaffe. Barnen lekte och busade i ett tills det blev dags för lunch och alla åkte hem. Colin och Fia fick katten på släp igen och den var på deras terrass hela eftermiddagen tills Fia ringde efter någon från ett katthem (?) som kom och hämtade den.

Ikväll har jag varit på jobb och det var riktigt lugnt och skönt. Nu är det tre dagar ledigt innan nästa skifte på fredag. Dock har vi fullt program varje dag ändå så det räcker till och blir över! Imorgon har ju vissa födelsedag t.o.m. 26 år! Känns bra att fylla år, mentalt har jag varit 26 ganska länge redan.

ps. Ser ju på bilderna nu att det var sol ändå?! What. Det märkte inte jag hehe.

Några av bilderna i inlägger är lånade av Bettan.

/ Carro

Lämna en kommentar

avatar
  Följ  
Meddela om