Dags för nya skor

Så, senast jag köpte springskor var för ca. 3,5 år sen. Man ska ju köpa springskor oftare än så om man verkligen springer regelbundet, men jag har ju varit gravid och nyförlöst ganska många månader av dessa år, så mina Adidas har varit mig trogna. Men nu är deras sista tid dock kommen. Sen jag började springa för några månader sen har de bara blivit mer och mer slitna, och nu har det gått så långt att min lilltå+en liten del av nästa hänger ut heheh. Så, det var dags för nya! Inte helt optimalt att köpa nya springskor såhär två veckor innan Nice run (ännu hinner ni anmäla er!) men, vårt lag ska ändå ”bara” gå så om jag får skoskav så kanske jag t.o.m. kan gå barfota.. Eller vika in hos mammas och pappas efter vägen och byta. På samma gång som jag beställde springskor klickade jag samtidigt hem nya sneakers. Blir bra med nya fräscha  vita skor till sommarklänningarna!

Båda skorna beställde jag från Campadre. Springskorna från Under armours outlet (orginalpris 120€ nu 50€) och sneakers från Supergas outlet (orginalpris 125€ nu 50€)

Ps. De har supermånga bra outlets nu, flera skooutlets men även sommarkläder och maaassa fina barnkläder.

2 reaktioner till “Dags för nya skor”

  1. OJ jag har så svårt att våga köpa skor på nätet, både åt mig själv och barnen, fast nummern är det samma så kan passformen och storleken helt variera.. Men man kan väl alltid returnera om de inte passar 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *