Dags att tala mer om förlossningsrädsla

Idag väntar både kalas och poddinspelning! Först åker vi hela familjen till Petsmo för att fira Vilmer som blivit 7 år. Kom här om dagen att tänka på att vi inte varit till Petsmo en enda gång i sommar, så dåligt!? Herregud. Nog har man ju fullt upp, men int kan man ju ha så fullt upp att man inte ens kan ta sig tid att köra 1 timme söderut för att hälsa på sina brorsöner.. Gör om gör rätt där Carro. Men, nu kommer vi oss äntligen, och massa gos och lek väntar. ♥

Efter kalaset åker de andra hem, men jag styr kosan vidare mot Singsby där jag ska möta upp Rebecka. Vi ska nämligen på poddinspelning till bästa Sara Jungersten. Sara var ju med i säsong 1 av podden, i amningsavsnitten. Och idag ska vi spela in avsnittet om förlossningsrädsla. Planen för avsnittet känns bra, och vi kommer ta upp både mild förlossningsrädsla, och riktig fobi för att föda. Känns tryggt att tala om detta ämne med Sara, då vi vet att hon är så kunnig och klok. Det kommer vara ett lärorikt och otroligt viktigt avsnitt har jag på känn. Har tänkt att jag ska spela in material till en kort första vlogg idag också, får se om det lyckas!

Nu på onsdag så släpps ju vårt första avsnitt på säsong 2 av podden! Tjohoo! Avsnittet handlar om sex efter att man fött barn och blivit förälder. Vi hoppas att avsnittet kommer uppskattas och att många kan känna igen sig i det vi talar om. Det var ett avsnitt som vi var ganska nervösa inför att spela in, men när vi väl satte oss ner med sexrådgivaren Malin, som gästade podden, var det som om vi aldrig talat om annat än sex, haha. Men nu, vidare mot Petsmo och Singsby!

/ Carro

2
Lämna en kommentar

avatar
1 Diskussionstrådar
1 Trådsvar
0 Följare
 
Mest gillade kommentar
Hetaste diskussionstråden
2 Kommentatorer
Carola EkmanLena Senaste kommentatorerna
  Följ  
nyast äldst mest gillade
Meddela om
Lena
Lena

Oj, ser att du varit till Singsby 😊 Här har du en bloggläsare som är just därifrån.