Dags att göra om i Los rum

Jag har bestämt mig för att göra om i Los rum. På väggarna ska det upp nya tapeter och nya möbler ska hon få. Sängen får såklart lämna kvar men hyllan, som ju egentligen är ett IKEA Hensvik skötbord ska jag sälja iallafall. Sen får vi se hur jag gör med leksaksköket, tror nästan det får åka i Grys rum. Lo har börjat flytta upp från golvet och sitter hellre på stol och leker nuförtiden. (Fast såklart leker hon nog ofta på golvet ännu..)

Det blir inte så kul att riva ner de gamla tapeterna och spackla över alla hål och brister, eftersom att det dels var massa hål där före (som jag inte orkade spackla över 2015 då jag gjorde ytrenoveringen) och dels för att det kommit en hel del nya nu under tiden hon haft rummet och jag lagt upp tavlor och hyllor.. Men, det är ju bra ändå att få det gjort ordentligt nu, och skönt att få bort allt rosa.

Tapeten jag funderar på är Engblad & Co – Arches. Den på två väggar och sen mål på resterande väggar.

Det som jag främst är ute efter nu är ordning och var sak på sin plats. Nu har hon alla leksaker, lego och tågbanor i lådor som inte har någon plats. Och nån lösning på var hon kan ha allt papper, pennor och annat pyssel. Sen skulle det vara bra med ett litet skrivbord också där hon kan pyssla och bygga med smålego.. Och nån fin hylla! Ska bli kul att påbörja projektet, hoppas att jag blir klar till jul, haha. Blir bra att på samma gång få rensa ut leksaker och kläder hon inte använder ännu.

/ Carro

8
Lämna en kommentar

avatar
4 Diskussionstrådar
4 Trådsvar
0 Följare
 
Mest gillade kommentar
Hetaste diskussionstråden
5 Kommentatorer
Carola EkmanKSara HAnonymAnna Senaste kommentatorerna
  Följ  
nyast äldst mest gillade
Meddela om
Anna
Anna

Alltså ja får ju helt ångest när vi inte gör något åt barnens rum och får dem enhetliga (gåår å gömmer sig).. Är så fascinerad av din entusiasm att ta tag i sådana saker 🙂 🙂

Anonym
Anonym

Kallaxhyllor e suveräna,stora korgar som sväljer mycket saker,tex större traktorer,lastbilar och sånt..+ att man kan förvara dockhus och liknande ovanpå 🙂 finns ju flera storlekar!Funkar finemnag hos oss!om de fint är ju en annan femma, haha;)
Jag väntar såå på att få börja göra ”babyrummet” till ett barnrum. Ska bli så kul,men väntar ännu att barnet blir lite äldre. Tänker mig skrivbord,hyllor,smart och fin förvaring till just pennor och dylikt. Lycka till när du lägger igång,hoppas vi får följa med 🙂

Sara H
Sara H

så fin tapet =) vanifrån köper du den?

K
K

Harmt att riva bort så fina tapeter.. Varför inte bara låta lillasyster ärva rummet och göra nytt i ett annat rum åt Lo….
(Säger en som hatar att renovera… )