Dagisfunderingar och föreläsning ikväll

Vi har ju höjt Los timmar på dagis, så det är meningen att hon ska vara halv 8 – 12.30 mån-fre. Men nja, jag känner spontant så här efter 2 veckor att det nog är lite för mycket med 5 dagar i veckan. Hon har själv också tyckt att hon vill vara ledig fredagar, så vi kommer köra kompis-fredagar framöver, istället för dagis. Sen kan man ju alltid återgå till 5 dagar igen men tror nog vi kör såhär nu. Det betyder ju dock att det lämnar ganska många timmar ”över” varje vecka. Vilket i slutet av månaden blir väldigt många timmar. Men då igen känns det inte heller som att vi ska ha henne längre dagar, för då är det ju vila + mellis sen som hon isf skulle vara med på, men hon har ju inte sovit på dagen sen hon var 2 år.. Nåväl nåväl, man får testa sig fram helt enkelt.

Åt Gry har vi ju sökt plats från januari, men vi har inte hört om hon får plats ännu. Hoppas verkligen att hon får på Vestersundsby för hon är helt inställd på det redan. I vloggen jag gjorde (klicka här) så sa hon ju vid ett tillfälle där då vi talade om dagis, något jag inte förstod. Nu i efterhand inser jag ju att hon säger ”Ekorrarna ekorrarna” vilket är lillagruppen i Vby. Så hon är nog inställd på att bli en ekorre hon..

Idag har vi haft en riktigt bra dag. Jag och Gry var ute hela förmiddagen och på eftermiddagen klippte min mamma mig! Äntligen. Huhu är så himla trött på mitt hår. Men nu äntligen känns det lite bättre igen då jag färgat och klippt det. Resultatet kan du se här. Ikväll ska vi på Robert Gustavssons föreläsning med Cissi och Linus. Ska bli så intressant!

/ Carro

2
Lämna en kommentar

avatar
2 Diskussionstrådar
0 Trådsvar
0 Följare
 
Mest gillade kommentar
Hetaste diskussionstråden
2 Kommentatorer
S.NErica Senaste kommentatorerna
  Följ  
nyast äldst mest gillade
Meddela om
Erica
Erica

Åtminstone på vårt dagis behöver inte barn i Los ålder sova, utan man läser böcker eller lyssnar på ljudsaga i en halvtimme ungefär och de barn som inte somnat under den tiden får stiga upp och leka/pyssla. Så kanske testa någon dag i veckan kan vara lite längre så hinner hon vara ute på eftermiddagen också om ni tycker att ni vill använda flera timmar.

S.N
S.N

Hur gör ni med lämning ochhämtnibgarna? Vi fick plats för storebror till januari men är orolig hur jag ska orka upp å klä på två barn och pynja iväg till dagis 8 på morgonen …