Dagens fråga

Fick en kommentar idag som jag tycker är ganska dum och iq-befriad,
men visst kan försöka svara på detta. 
Anonym13 november 2013 16:13
hej, ja ha följt din blogg i år och dar. Ja fundera lite du bodd ju tisammans me linn å veronica ifjol. Har du alls nån kontakt me di nu nåmera när du har pojkvän o ska få barn osv? O va tkr di om dehär? O ni va ju ofta ut å festa tsm, så nu kan di ju va ut å int du eller ha du helt lämna dehär stadiet sen du blev tsm me robert? 🙂 tkr de e synd när man glider ifrån sina bästa vänner.. :/
Hej på dig. Kul att du följt min blogg sålänge! Jepp jag bodde med dem ifjol jo (vi bodd ju ilag i två år). Egentligen flytta vi ifrån varandra redan i april/maj 2013, dom båda jobbade i Jeppis och jag jobbade ju i Vasa under sommaren. Varför sku jag int ha kontakt med dom nåmer bara för att jag väntar barn? Är det något som ni har som regel i ditt kompisgäng, att då nån blir gravid så ska den int vara med längre, eller att man inte ska ha kontakt med den personen nåmer? Jävligt löjlig fråga. Och sen kan jag ju säga att jag Linn och Verre har varit vänner i jaa va blir det, ca 7 år, och under typ 5½ år av dessa år har jag haft pojkvän. Så att ha pojkvän betyder inte heller i vår kompiskrets att man inte sku umgås eller ha kontakt med sina kompisar. Fast vi nu bor i olika städer och jag ”har pojkvän” (som om det sku spela nån roll) och ska få barn ”osv” så har vi nog ändå kontakt flera gånger i veckan, och träffas så ofta vi kan. (Jag är dock ibland tvungen att ställa in pga mitt illamående.)
Vad dom tycker om ”dehär”? Dom är glada för min skull och tycker det är spännande. Först blev dom såklart lite chockade då jag berättade men efter att dom smält det känns det nog bra för dem, dom om några har alltid vetat att jag vill ha barn tidigt i livet. Verre är lite sådär obekväm bland bebisar så hon är väl lite rädd att jag kommer tvinga henne hålla i bebisen men det ska nog gå bra! Dom tycker såklart att det är lite tråkigt då dom har mist sin bästa ”festkompis” men förstår förstås att jag int kan dricka nu när jag producerar en bebis!
Jo vi var och festa mycket tillsammans förut, men vi gjord också myycket annat. Verre och Linn klarar nog sig helt suveränt att festa utan mig om det är det du är orolig för. För som du (hoppas jag) vet så ska man int vara ut och festa då man är gravid. Att jag sku ha sluta festa sen jag blev ilag med Robert finns det ingen grund för, däremot blev det inte mycket fest ilag i somras eftersom vi tjejer bodde i olika städer och jag jobbade 100 % och mycket helger, vilket också Verre gjord (mkt helger). Men det betyder inte att vi inte umgicks eller festade under sommaren. Mesama då vi allihopa hadd en helg så vi var lediga på samma gång försökte vi träffas. Själva festas stadiet kan jag nog säga att jag för tillf’ället är över (dels förstås för att jag är gravid) men också för att det blev så intensivt där före julen 2012 och efter nyår så det blev lite tröttsamt. Och nujust lockar INTE fest för mig (på det sättet att man dricker sig full och sen drar ut) eftersom jag i stort sätt känner att jag har haft krabbis i 2 månader. Och när man mår som jag mår så lockar inte så mycket överhuvudtaget. Men senast i lördags hade ju jag och Robert fest, så jo, jag har nog ännu kontakt med alla mina vänner och ”festar” ännu med dom. Men nu för tiden blir det mera kaffe och middagar och sånt med mina vänner, eftersom dom vet att jag inte kan eller vill komma ut till, melody typ.
Jag tycker du ska ta och ringa upp dina bästa vänner som du glidit ifrån, för när man har riktiga vänner och har en sund och stadig relation till dem så spelar det ingen roll om man inte talat på 2 dagar eller 2 veckor, man tar upp där man sist slutade och har lika kul som man alltid haft det. Livet förändras, tycker det sku vara väldigt synd om man sku måst förlora en knippe vänner varje gång man kommer in i nya stadier i livet. 
 
 
Vad som än händer i våra liv, fast Linn sku flytt till Afrika och fast Verre sku få 17 barn, vet jag att vi kommer ALLTID veta var vi har varandra. 
Jag älskar domhär tjejerna och dom är och kommer alltid att vara mina bästa vänner!
/ Carro

Lämna en kommentar

avatar
  Följ  
Meddela om
kajsa

fint skrivet 🙂

Malin
Malin

Haha varför sku man inte ha kontakt med sina vänner längre för att man får pojkvän och skaffar barn? Pffff

carola ekman

Tack Kajsa 🙂 Ja precis Malin, sjukt (I)