Crossfit Jeppis

Image

2014, när vår dotter Lo var nyfödd, föddes också en idé hos Robert och några av hans vänner. De skulle uppfylla en livslång dröm och de skulle göra det tillsammans, och nu var den perfekta tidpunkten. Kanske inte för oss och det nystartade familjelivet, men när chansen kommer så är man dum om man inte tar den. Så som nybliven far blev Robert också med Crossfit-gym.

Jag är otroligt stolt över honom och hans företagsamhet. Han är målinriktad, organiserad och trygg i sin roll som en av Crossfit Jeppis ägare. Från endast några få anmälningar till den första ONRAMP kursen har idag Crossfit Jeppis långt över 100 medlemmar – och det ryms med flera!

Crossfit passar åt alla, oberoende vilken form man är i. Efter att du gått ONRAMP kursen anmäler du dig lätt på WODconnect och skaffar medlemskap till boxen där, och sen är det bara att dyka upp på passen som hålls varje dag, från tidig morgon till sen eftermiddag. Där emellan är det också möjligt att träna i boxen på egen hand bara du har ett medlemskap på 3 månader eller längre.

Crossfit Jeppis drivs och ägs av Robert och Kajsa, och i boxen finns utöver dem också 3 andra tränare. Boxen hittar ni numera på Bottenviksvägen 36-38 i deras nya, förstorade utrymmen!

Image
Image