Crossfit Jeppis nya utrymmen

Här om dagen var vi till nya boxen, bekantade oss, mätte lite och annat smått och gott. Känns så häftigt att komma dit och visualisera och ja, se hur drömmar uppfylls. Låter ju klyschigt men det är ju helt sant. Att kunna utveckla boxen på det här sättet är så rätt i tiden. De har ju nog haft det bra där de är nu också, men det var helt enkelt dags för bättre utrymmen för att kunna växa och utveckla verksamheten.

Jag tog lite bilder och tänkte jag ska visa dem för er! Kanske svårt att föreställa sig utifrån bilderna, men jag tror verkligen detta kommer bli grymt bra. Detta utrymme är perfekt för en crossfit box!

Stora dörrar att öppna under sommarmånaderna ifall luften skulle bli dålig (hehe knappast). Nej men superbra att kunna ha en så här stor öppning, så blir boxen både inomhus och utomhus. 


Här uppe på ”scenen” till vänster om dörren kommer en chill area med soffor och en plats för alla barn att vänta sålänge mamma eller pappa tränar. Nere på bilden till vänster ser ni ett fönster, där kommer en reception. 


Ett av omklädningsrummen, här kommer samma bänkar som finns i deras nuvarande box. Bakom dörren finns duschar och wc.


Huvudingången, och där framför brandbilen kommer alltså receptionen..

Jag känner mig så taggad inför flytten. Trots att det ju är Robert och Kajsas projekt är det kul att få och kunna hjälpa till och bolla massa tankar och ideér med dem. Och att se hur förväntansfull och pepp Robert är – guld. Är så himla glad för deras skull!

/ Carro

1
Lämna en kommentar

avatar
1 Diskussionstrådar
0 Trådsvar
0 Följare
 
Mest gillade kommentar
Hetaste diskussionstråden
1 Kommentatorer
Henrika Senaste kommentatorerna
  Följ  
nyast äldst mest gillade
Meddela om
Henrika
Henrika

häftigt sätt att utnyttja en lagerhall ! jag undra om du kan skriva ett inlägg om vad ni har för vinterskor åt era tjejer i vinter, om ni ännu skaffat/har från förr? har ni fler par eller.. ska köpa nya åt barnen men behöver inspiration och tips !