Bröllopsfrågor

Alltså så otroligt fint! vi skulle också vilja gifta oss litet och enkelt, och så skönt att man faktiskt kan ha ett dröm bröllop som inte tar ett år aty planera! Vi tål inte stress. Var ni här i Jakobstads magistrat och veg er? Åå ni är så fina! Så vackra bilder! Ja vill gärna sr 700 bilder å bli inspererad! GRATTIS! <3

SVAR: Tack! Ja, jag tycker man ska ha det precis så som man själv vill. Nu för tiden har det blivit så stort fokus på gästerna, nästan så man har sitt bröllop för gästerna och inte för en själva, vilket ju är jättesynd på ett sätt! Var så skönt att inte behöva stressa alls, och helt enkelt ha det helt på vårt sätt.

Jag hade tänkt innan att jag vill att dagen blir indelad i 4 delar: 1a delen när vi ställer oss inför vigseln och middagen. Dvs. smink, hår, påklädning.. Vi var hemma hos oss och min syster fixade mitt hår och mitt smink, vi klädde på barnen och och själva.. Sen åkte R för att hämta brudbuketten och när han hade gjort det möttes vi upp på en romantisk plats jag hade sett ut före, där vi hade first look. R hade inte sett min klänning alls innan, så det blev en jättefin stund ♥ 2a delen vigsel+middag, 3e delen Vi ensamma på en klippa i solnedgången för att ta porträtt foton och bara njuta av varandras sällskap.. Och 4e delen hemma med champagne, nått gott och bara vi efter att vi nattat barnen. Sista delen föll dock bort på ett sätt eftersom Gry var vaken till halv 1 hehehe. Nå, hursom, så blev dagen helt perfekt!

Vi veg oss vid magistraten i Jakobstad jo, det var en skild vigselsal som var riktigt vacker. Vigseln gick snabbt och var jättefin. Min syster sa efteråt ”tack för att vi inte behövde sitta en timme i kyrkan!” Haha. Jaa, jag kommer inte kunna hålla mig från att visa upp alla bilder så räkna med det!

Stort grattis. Det enda jag om atttänka på var att Hade alla era närmaste möjlighet att på kort varsel vara med dvs ingen var bortrest eller dylikt av dem ni önskade att skulle vara med på er Stora dag.

SVAR: Tack! Alla förutom två svågrar hade möjlighet att vara med, så ganska bra ändå! Skulle varit mer synd om nått syskon inte skulle ha kunnat vara med dock. Men som tur hade alla möjlighet! (Min syster i Sverige meddelade vi ganska långt innan så hon skulle hinna boka flyg.)

Ååh, vad ljuvligt ❤❤ Ni gjorde så rätt!! själv smet vi ner till Italien och gifte oss där i ett rådhus. Enda vi bjöd med var sonen . vi hade okända italienare som vittnen. Men vilken stämning. Folk kom fram och grattade. Visst var det några hemma som kanske blev besvikna, men va fan, det är ju ens stora dag och man gifter sig för sin egen skull och inte för släkt och vänner. Man ska göra precis som man vill. Grattis till Er!!! ❤

SVAR: Åh va härligt. Så romantiskt och helt på ert sätt ♥ Jag tycker själv det är väldigt löjligt när andra ska bli besvikna över andra människors sätt att göra val, vad det än handlar om i livet. T.ex. ”Nej int ska ni skaffa nå flera barn nu så här tätt inpå första” Vad har någon annan med det att göra? ”Neee int ska ni gifta er i nått annat land, då kan vi ju inte vara med buuhuu.” Jaha men nu handlar det inte om ditt liv här så aaaattt. Nej, det bästa sättet är ens eget! Go you!

Alltså jag kan int vänta tills Rebecka skickar länken
till webgalleriet med våra bröllopsfoton!

/ Carro

6
Lämna en kommentar

avatar
3 Diskussionstrådar
3 Trådsvar
0 Följare
 
Mest gillade kommentar
Hetaste diskussionstråden
4 Kommentatorer
Carola EkmanAEanonym Senaste kommentatorerna
  Följ  
nyast äldst mest gillade
Meddela om
anonym
anonym

OT Men jag är gravid och undrar om du kan göra ett inlägg om vad som är top 3 viktigast att ha hemma inför babyns hemankomst!? Hittar bara en massa om vad som ska vara i bb väskan. Känns lite viktigare att man har allt färdigt hemma enligt mej 😉

E
E

Så fina bilder från er stora dag. Vi hade också ett litet bröllop fick sen höra av mannens kusin att vi inte var gifta på riktigt eftersom vi hade ett litet bröllop och hen inte var bjuden. Vissa människor kan man bara sucka åt.

A
A

Varifrån hade ni tagit tårtan? Jag såg den på din insta och den såg jättegod och fin ut!