Bra lösning

I Vardag av Carola Ekman5 Kommentarer

Onsdag med solsken och utevistelse hela dagen! Lo har varit på dagis, och jag och Robert har hunnit hämta ut Grys nya säng, montera den och dessutom fälla ett träd på gården. En stor ful gran som växt helt konstigt pga en närliggande rönn.. Nu borde jag ju städa i Grys rum och lyfta in sängen också, men orken till det har inte riktigt infunnit sig ännu.. Får se om jag får det gjort innan jobbet ikväll.

För tillfället sover Grynisen ute i vagnen och Lo drar ris med R. Jag skulle egentligen bara in och koka kaffe och hämta ut bullar till eftermiddagskaffet, men tänkte att jag kan passa på att slänga in ett inlägg! Igår blev det nämligen dåligt på bloggfronten då jag var själv med barnen i stort sätt hela dagen. På kvällen var vi på gympa, och Gry fick vara hos fammo sålänge. På vägen hem tog Los sista krafter slut, så jag slängde upp pukyn på cykelvagnen, gick ju riktigt bra det också! Nej nu ska jag ta kaffet och bullarna och gå ut innan de får långväntan på mig!

Har ni förresten något speciellt ni skulle
vilja att jag skriver om, önskeinlägg alltså? ♥

/ Carro

5
Lämna en kommentar

avatar
5 Diskussionstrådar
0 Trådsvar
0 Följare
 
Mest gillade kommentar
Hetaste diskussionstråden
4 Kommentatorer
SofiaAnonymPaulaElisa Senaste kommentatorerna
  Följ  
nyast äldst mest gillade
Meddela om
Elisa
Elisa

Om vänskap, framtidsdrömmar, tips på god frukost/mellanmål är några saker som jag gärna skulle vilja att du bloggar om.

Paula
Paula

Vad göra när man är gravid och första guldklimpen bara vill bli buren. Annars värsta kaos gråten i 30 minuter. Känns så jobbigt då hen blir så förkrossad och jag har försökt allt. Sitta ner på golvet och ha i famnen osv. Kanske borde vara konsekvent men jag bär när jag orkar.

Anonym
Anonym

Vad skulle du jobba som om du inte fick välja ditt nuvarande yrke?

Anonym
Anonym

Har du/ni börjat fundera på någon hobby åt Lo? I vilken ålder tycker du att det är lämpligt att sätta barnen i föreningsidrott? Ska barnen få bestämma själv vilken hobby de ska börja med? Övriga tankar kring föreningsidrott.

Sofia
Sofia

Cykelvagn! Funderar om det skulle vara det mest praktiska för oss när syskon kommer till storasyster 2 år. En cykelvagn som har möjlighet att ta med spädisen i, och som man kan ha som promenadvagn också. Eller allmänna erfarenheter om cyckelvagn..