Blogglista om bloggar och bloggande

Hur många bloggar läser du?
– Jag tror jag läser runt en handfull bloggar. Ibland när andra säger hur många de läser (typ 50) blir jag helt i panik och känner att herregud det finns så mycket bra där ute, jag borde läsa fler. Men för mig är det svårt att fastna för en blogg, oftast går jag in en gång och that’s it. Jag borde bli bättre på att bokmärka direkt jag gillar något med en blogg, och sen köra en testperiod några veckor för att sen avgöra om jag ska fortsätta läsa eller inte.. Eller va?

Hur läser du bloggar?
– Oftast i telefonen, men när jag väl läser på datorn tycker jag det känns som LYX! Bloggar är ju så mycket finare i datorskärm. Man kan navigera runt, kolla ordentligt på bilderna, klicka på spännande flikar. Ja, allt är mycket bättre på datorn tycker jag!

Vad gillar du i en blogg?
– Personliga och ärliga texter. När det är välbalanserat mellan bilder och text. Blir ibland såååå frustrerad när jag ska läsa ett fint inlägg, så är det först ett stycke text, sen 5 bilder – så scrollar man igenom dem och bara ååh vackra bilder, fint, åh så kul – sen en rad med text och sen är det SLUT! NEJ! Jag ville ju ha meeeeeer. Blir så plötsligt avslut liksom. Jag vill ha minst 5 stycken med text om det är 5 bilder tack. Om man får lägga in en beställning alltså.

Vilka är dina 3 favoritbloggar?
Lillafrunsdagbok
AliceS
LinneaP

Vilka bloggar läser du inte?
– Bloggar med kilometerlång text utan styckeindelning. Modebloggar. Bloggar med mörk bakgrund och nästan lika mörk text p.g.a. omöjligt.

Vilken blogg har du läst längst?
-Nå förutom dedär svenska bloggarna så är det väl Elisabeths

Blogg, insta, snapchat eller twitter?
– Älskar bloggar mest, de är så mycket mer. Instagram på en klar andraplats och de två andra använder jag inte.

I vilken kategori placerar du din egen blogg?
– Familjelivsstilsbloggar. Finns det någon sån kategori?

Är bloggvärlden döende?
– Nej, speciellt i Svenskfinland kommer det bara gå uppåt. Speciellt nu när företag mer och mer börjar inse det vi bloggare vetat länge redan.

Foton Rebecka

6 reaktioner till “Blogglista om bloggar och bloggande”

  1. Håller med om att bloggar är så mycket bättre på dator! Brukar speciellt läsa bloggar som jag vet att har superfina bilder via dator för det känns som att man får så mycket mer ut av läsandet då 🙂

    1. Haha, nä men jag sa det åt Betti iförrgår att det är så vackra bilder och du skriver så bra så man bara vill ha mer! Bara för att en blogg int är så stor betyder det ju int att den int kan vara bra 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *