En blivande 2 åring

Morgonstund har guld i mun ♥ Och lite gröt! Oj vad jag tycker det är skönt när Gry ännu äter gröt morgon och kväll, det är ju så enkelt. Lo var likadan, fram tills dess att hon blev två år. Då var det färdigt med gröt för hennes del! Hon vägrade äta det längre. Så nu är jag rädd att Gry kommer bli likadan, hon fyller ju 2 år om två veckor.. Det var mycket Lo slutade med när hon blev  två, tutten, tuttflaskan, blöjan och sina sovturer på dagen! Känns nog som att Gry är helt redo att sluta med blöjan men att sluta med sovturen på dagen är inte aktuellt. Och gröten får gärna hänga med tills vidare den också. Tutt har hon ju aldrig tagit och tuttflaskan är inte så viktig för henne så där har vi ju direkt två mindre saker att tänka på.. Men men inte har vi brått med något!

Regnet öser ner på utsidan så denna morgon har vi myst här inne med spelen jag köpte åt flickorna i Stockholm, frukost och böcker. Lo är ledig från dagis idag, så idag kommer Fia och barnen över för lek och kaffe. Perfekt fredagsförmiddag på inkommande med andra ord!

/ Carro

1
Lämna en kommentar

avatar
1 Diskussionstrådar
0 Trådsvar
0 Följare
 
Mest gillade kommentar
Hetaste diskussionstråden
1 Kommentatorer
Charlotte Senaste kommentatorerna
  Följ  
nyast äldst mest gillade
Meddela om
Charlotte
Charlotte

Sku du kunna skriva igen lite om hur ni lärt Gry pottan och hur det har gått framåt? Jag har ettminne av att för nån månad sedan skrev du att Gry inte verkade alls färdig för att bli dagstorr? Jag har en dotter som är ett halvår yngre än Gry, vi har babypottat sen 7mån, men känns som att vi trampar lite tomt. Sku va kul att sluta med blöja nångång efter 2-årsdagen (om hon är redo såklart), så därför undrar jag lite hur det har gått för er 🙂