Blev en ledig fredag

Idag hade jag tänkt få mycket jobb gjort, men icke. Robert som egentligen skulle varit ledig, hamnade ijobb, känns som att han jobbat 24/7 hela veckan. När jag är hemma med barnen kan jag inte sitta och jobba framför datorn, för det första så blir de så gnälliga och för det andra känns det bara inte bra att sitta och koncentrera mig på jobb när barnen är med. (Lo är dock i dagis idag men Gry är ju hemma.)

Imorgon är en ny dag för sånt, så idag fokuserar vi på ledig fredag istället. Skönt att fredagsstädningen redan är gjord, skurade upp huset igår redan då jag trodde jag skulle sitta framför datorn idag. Nåväl, nog hittar vi på annat att göra! Bland annat ska vi ska hämta ut två paket (hoppas det är min nya kamera!) vara ute och leka (försöker att alltid vara ute med Gry åtm en timme sålänge Lo är i dagis) och göra god fredagsmat. Ikväll står träning på schemat också!

Påtal om imorgon så kommer Rebecka hit då! Vi ska köra många produktfotograferingar + samarbetsfotograferingar. Och såklart det viktigaste – poddinspelning! Ohoj bara knappa 2 veckor tills säsong 2 drar igång nu. Känns så bra, säsong 2 kommer vara så grym.

Foton: Rebecka Hägert

/ Carro

5
Lämna en kommentar

avatar
3 Diskussionstrådar
2 Trådsvar
0 Följare
 
Mest gillade kommentar
Hetaste diskussionstråden
4 Kommentatorer
UlrikaGraceCarola EkmanJennie Senaste kommentatorerna
  Följ  
nyast äldst mest gillade
Meddela om
Jennie
Jennie

Hur går det med Grys hud? 🙂 Intresserad eftersom vi kämpar med dotterns hud som också troligtvis påverkats av antibiotika.

Ulrika
Ulrika

Varifrån var det ribbstolen e köpt? Klarar Gry av att klättra själv? Funderar eftersom jag också har en 2-åring och osäker på om han skulle kunna använda den nu redan..

Grace
Grace

”på” jobb, inte ”ijobb” 😉 xx