Bäddat och klart

I Baby relaterat, Babyrum, Bebisutveckling och förberedelser, Gravid med nr. 2 av Carola EkmanLämna en kommentar

spj

Ni kanske minns för någon dag sen när jag fick halvt panik över att jag inte ens hade bäddat babyns säng? Nå, nu kan jag lugna mina nerver för nu är sängen med madrass, sängkläder och t.o.m. nytt spjälskydd. Jag hittade det på facebook-loppis för 10 euro! Skyddet är hemsytt och väldigt välgjort, och tyget känns väldigt stabilt och hållbart. Att det är muminfigurer på gör ju inte det hela sämre, jag älskar ju nämligen mumin.

spjää

Spjälskyddet vi hade till Los säng tappade jag nerverna på många gånger p.g.a. gammalt och i dåligt skick, så ett nytt var ganska högt upp på priolistan över saker som ska köpas till babyn. Sängen vi har till lillasyster är så bra för man kan ta bort ena sidan och sen montera fast i vår säng. Så babyn kommer samsova med oss men ändå ha sin egen säng. Sängen vi hade åt Lo så fick jag inte ner sidan helt på, så även fast hon låg säng i säng med oss var det en liten kant = jag behövde ändå sätta mig upp och lyfta över henne på natten när det var matdags. Nu kommer jag bara kunna dra över babyn i babynestet när det är dags för mat, superbra! Sen att sängen har hjul är också något jag tror kommer komma väl till användning.

spjälsk

spjälsk2

spj8

Sängen, eller vaggan kan man väl kalla den, är ju ganska liten, så babyn kommer troligtvis att växa ur den ganska snabbt. Så då får Los gamla säng rycka in igen. Superbra att spjälskyddet kom i två delar så det kommer räcka runt även den större spjälsängen. Nåja, BB väskan och nya amningsbh:n kvar att fixa, sen kan jag börja känna mig redo för den lilla.

/ Carro

Lämna en kommentar

avatar
  Följ  
Meddela om
Nina
Nina

Hej ! Tänkte fråga av dej att hur läng kan bebi sova i den där sängen ? Sover Gry ännu där ? 🙂