AVSNITT 7: Kött vs. Bananplättar

avsnitt7bildNÅJAAA! Vi ursäktar dagens fördröjning! 2 timmar sena… He faa-an så uslit!! I dagens avsnitt talar vi mycket om på vilka sätt vi är lika och olika.. Hur jag har lättare att ta konflikter medans Janina är mer konflikträdd.. Hur vi ser på att ge kött/socker/gluten till våra barn, Janina som är vegetarian berättar hur hon gör med kött och hennes barn. Andra saker vi talar om är det här om att allt ska vara så jävla hälsosamt nuförtiden, hur vi är i våra föräldraroller.. Varför tycker Janina att jag är en ”typisk mommo”? Hur vi är i våra förhållanden – Janina är tydligen väldigt dominant.. OCH SOM VANLIGT MYCKET MER!! Press play och njut av veckans avsnitt av TVÅ BLOGGARE – EN PODD!

 

 

/ Carro

Lämna en kommentar

avatar
  Följ  
Meddela om
Linn
Linn

Härlig blogg! Skönt då ni har ämnen som gäller blivande mammor 🙂 Håller mera med dej carro gällande maten! Man ska äta istället för att följa massa löjliga dieter! Super!

Kevin
Kevin

Bananplättar är inte plättar! De är stekt banan. Receptet gör plättar till plättar. Sluta folk med onödiga hälsofnask! Ät rätt så hålls man frisk! Kött och grönsker dagligen räcker bra till.

Hälsofreaken
Hälsofreaken

"Rött kött ruttnar i tjocktarmen?! Kroppen kan inte bryta ner det?! Våra kroppar har ju ändrats sen stenåldern?!"

Öhm. Inget av påståendena stämmer… I nötkött finns det mest biotillgängliga (kroppen kan alltså ta upp en stor del av aminosyrorna) proteinet man kan hitta i olika proteinkällor. Rött kött och mättade fetter har fått oförtjänt dåligt rykte.

Annars en rolig podd!

Anna
Anna

Tack igen för en bra podd 🙂 t.o.m barnen fick lyssna på den idaa då ja had på högtalarn 😉

Kom att tänka på hur graviditeter kan va olika är att mitt hår har aldrig varit så tjockt å bra som när jag var gravid med första! Frisören till å med skröt på håret mitt! Men sen efter att ha amma någon månad var de ju inte lika tjockt/vackert…