Att slänga saker, och före- efterbilder!

Idag fick vi hem vår nya MacBook, så därför har jag suttit och rensat min Pc och flyttat över bilder till min hårddisk. Så skönt att radera massa bilder och filmer från datorn, nästan lika skönt som att slänga bort gamla leksaker som barnen inte leker med längre. Älskar att slänga saker, får sån kick av det! Nån som vet vad jag talar om? Har många gånger tänkt att det skulle vara så kul och tillfredsställande att göra en såndär ”släng-månad” challenge. Att 1a juli slänger man en sak, 2a juli två saker, 3e juli tre saker.. Ja ni fattar. Tänk sen i slutet av månaden hur mycket skräp man sluppit! Borde faktiskt göra det. (Med släng menar jag också att jag för det till missionsstugan/insamlings ställen där barn som har mer glädje av sakerna får dem.)

Nå hursomhelst, så kom jag över lite bilder från då vi ännu inte hade renoverat! Så kul att se tillbaka på hur det såg ut. Känns nästan som ett annat liv på ett sätt. Då Lo var så liten, och vi inte hade Gry ännu. Och huset, ja det såg ju så annorlunda ut. Huset hade en helt annan känsla.

Kolla in bilderna jag hittade! Hur vårt hus såg ut då vi köpte det och hur det ser ut idag.

Då:

Nu:

Då:

Nu:

Då:

Nu:

Då:

Nu:

Då:

Nu:

Vi har funderat fram och tillbaka vad vi ska sätta för att ”klä in” terrassen, undersidan alltså. Men vi har inte kommit fram till något bra. Är rädd att den börjar se så tung ut om vi sätter ribbor på den? Eventuellt bara buskar framför, kanske det skulle bli bäst… Tåls att funderas på!

/ Carro

5
Lämna en kommentar

avatar
3 Diskussionstrådar
2 Trådsvar
0 Följare
 
Mest gillade kommentar
Hetaste diskussionstråden
4 Kommentatorer
Carola EkmanJohannaAlice SMalin Senaste kommentatorerna
  Följ  
nyast äldst mest gillade
Meddela om
Malin
Malin

Men shit!! Vilken skillnad!

Alice S

Blir allti lika nöjd då ja ser att du har laddat upp före/efter bilder av huse 😀 Så intressant!

Och, tillfredsställelsen i att rens (elr kanske känslan efter), de e int mkt som slår de!

Johanna
Johanna

Ribbor som spalje för någon klätterväxt?