Att klicka

Hela förmiddagen igår spenderades med Betti, Olli och Noel. Noel sov sig igenom största delen av träffen men vaknade mot slutet, och ingen var gladare än Gry. De skulle bara kramas och busa hela tiden. Jag är så glad att jag och Betti blev vänner och klickade så snabbt. Om jag inte skulle ha skickat åt henne och frågat om hon kommer på kaffe den där juli dagen för 4 år sen så skulle Lo vara många vänner fattigare idag.

För det är ju så, vissa klickar man ju med direkt och vissa inte. Och det är väl klart det är så! Man kan ju inte passa ihop med varenda person man möter, det är ju helt ologiskt. Det är rikt att ha många vänner och bekanta i sitt liv, men man måste också lära sig att säga nej till relationer man helt enkelt inte känner sig bekväm i. Och med bekväm menar jag att man kan vara sig själv.

Här har vi två som klickat!

På eftermiddagen körde vi iväg till Kokkola för att hälsa på Agda, Kerttu, McNugget och Queen Elisabeth II. Dessa är alltså Cindys hönor, som flyttade in här om dagen. (Den sista heter inte Queen E men jag minns inte vad hon heter så jag gav henne namnet jag själv röstade på.) Där lekte vi, målade hönshus och var ett varv in till stan. Vips så var klockan 20.oo och det var dags att köra hemåt igen. När vi kom hem hade Robert grillat och gjort räfflad potatis med sallad. Jag var så hungrig så det kändes gött att komma hem till dukat bord ♥ Sen hade vi lässtund hela familjen i soffan med nya böcker barnen fått av sin mommo.

Jag nattade sen Lo och Robert försökte natta Grynisen för första gången sen jag slutat amma. Gick väl inte helt bra, så efter en stund när jag hörde att hennes gråt förändrades så var jag nog tvungen att rycka in, så vi fick natta tillsammans. Är ännu helt nojig att det inte får gå för snabbt nu när vi just slutat amma, haha. Nä men onödigt att ha henne att gråta då jag ändå var hemma. Lika bra att natta tillsammans då, så får hon på så vis bli van med att också R nattar.

Idag tänkte jag att vi skulle göra ett besök till Aspegrens trädgård och kolla in fåren, kaninerna och hönsen. Vi kommer ha vår klassfest där vid orangeriet vid Aspegrens förresten, kommer bli så himla kul! Vi var runt 30 i vår lågstadieklass, och alla utom cirka 4 har möjlighet att komma. Lyckat!

Förutom det ska jag ringa och boka tid till frisören. Hoppas jag får tid snabbt. Är dock osäker vart jag ska boka, är så orutinerad frissabesökare.

/ Carro

1
Lämna en kommentar

avatar
1 Diskussionstrådar
0 Trådsvar
0 Följare
 
Mest gillade kommentar
Hetaste diskussionstråden
1 Kommentatorer
Flinkas Lina Senaste kommentatorerna
  Följ  
nyast äldst mest gillade
Meddela om
Flinkas Lina
Flinkas Lina

Martta!