Att gå ihop och göra något tillsammans

I söndags var Rebecka hit på besök! Vi har haft kontakt en längre tid och planerat för ett långsiktigt samarbete. Och i söndags var det äntligen dags att ses. Rebecka har sitt egna företag Rebecka Hägert photography där hon erbjuder fototjänster. Efter mammaledigheten har hon nu tänkt satsa all in, och det är där jag kommer in i bilden! Inför det vill hon testa lite eventuella fototjänster som har med bland annat bloggsamarbeten, header fotograferingar och ”hemma hos” tjänster att göra.. Och jag som bloggare är ju i behov av i princip allt det, så när Rebecka undrade om jag var intresserad av att gå ihop och göra något kul tillsammans så var jag såklart inte sen att tacka nej!

Att gå ihop med andra drivna kvinnor är något jag tycker är så himla kul. Att kunna hjälpa varandra, hon då med foton till min blogg och jag med synlighet för hennes företag, är så roligt och man blir ju så peppad! Så, bilder tagna av Rebecka kommer ni se mycket av framöver, och det glädjer mig verkligen! Hoppas ni tycker det ska bli lika kul som jag med massa goa bilder i bloggen. (Helt som att jag inte haft det tidigare, haha. Ja men det är ju nog alltid skillnad på proffsbilder och … vanliga bilder.) Dock kommer jag såklart också att fortsätta ta egna bilder.

Vill du läsa vad Rebecka skrivit om vår dag tillsammans, och kolla in lite fler bilder så kan du kika in på hennes blogg här. Här hittar du hennes hemsida (som för tillfället är under konstruktion men så småningom är den uppe igen!)

Nej imorgon väntar ett besök hos Maria i Kaitsor, uppföljning av Grys behandling står på agendan, så bäst jag hoppar i säng nu! Jag uppdaterar er om Grys hud imorgon..

/ Carro

2
Lämna en kommentar

avatar
1 Diskussionstrådar
1 Trådsvar
0 Följare
 
Mest gillade kommentar
Hetaste diskussionstråden
2 Kommentatorer
Carola EkmanAnna Senaste kommentatorerna
  Följ  
nyast äldst mest gillade
Meddela om
Anna
Anna

Förlåt, denna fråga har inget med inlägget att göra, men var kommer din blus från? Så fin!