Att få mysa i en Nordlys Light mini

** Inlägget i samarbete med Jollyroom.fi **


Lagom till vårens intågande fick Gry hem en åkpåse av Jollyrooms eget märke Nordlys. Vi tog den i bruk direkt och sen dess har vi använt den varje dag. Nordlys åkpåse Light Mini ger det perfekta skyddet mot vinden och kylan. Även nu när det är lite varmare är den bra eftersom den har ett innertyg i bomull som har väldigt bra andningsförmåga vilket gör att det ändå inte blir för varmt i påsen. Yttertyget är både vind- och vattentätt. Detta gör att påsen verkligen lämpar sig för både varmare vårväder och kallare höstväder!

Vi kommer fortsätta använda påsen även under sommaren. Det är ju så enkelt att bara ha den i bottnen av vagnen utan att dra fast den. Är det så att hon somnar och det är en kyligare kväll får vi dra fast och det blir skönt för henne att sova där i.

Påsen är väldigt lätt och tunn. Men det ser jag inte som något problem eftersom vi hunnit testa den både kalla och varma dagar och har tyckt att hon har kunnat hålla värmen bra där i. Kvalitén på tyget känns bra och dragkedjan är nog inte en som börjar bråka i första taget. Det är lätt att dra igenom vagnens sele på baksidan av påsen, och påsen och selen hålls bra på plats sen eftersom man kan lägga fast baksidan med kardborreband efter att selen är på plats.


Nyvaken, varm lilltös

Hos Jollyroom hittar du ett av Nordens största utbud av åkpåsar för promenaden med barnvagnen. Välj mellan hundratals modeller med allt från allroundåkpåsar till lammskinnsåkpåsar i varma och mjuka material som ditt barn kommer älska. Bläddra bland åkpåsar i bäst i test-modeller från populära varumärken som Nordlys, Petite Chérie, Umami och Beemoo, och hitta den ultimata åkpåsen för just er!

Tipsi tips: Nu är just den rosa Nordlys åkpåsen som Gry har nedsatt med hela -40%!

En kommentar till “Att få mysa i en Nordlys Light mini”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *