Att få en alldeles ny säng fylld med sköna kuddar

Inlägget i samarbete med Jollyroom.fi 

Igår blev Los rum klart! Tänk det. Det tog ungefär sålänge som vi hade räknat med, med tanke på barn som skulle underhållas och verktyg som skulle hämtas från Cindys i Kokkola. 

Eftersom Los rum är ganska litet så beslöt jag mig redan tidigt i renoveringsskedet att hon måste få en ny säng. Hittills har det varit så hennes säng tagit upp så mycket av lekytan i rummet, helt i onödan (Hon har haft en säng i vuxenstorlek).

Nu har hon en ny säng, JLY dream juniorsäng, som mäter 144×79 vilket gör att det finns så mycket mer plats för lek i hennes rum! Precis som det ska vara i ett barnrum alltså. Dessutom känns det, enligt henne själv mycket mysigare med en mindre säng då man är en mindre människa. Det som höjer mysfaktorn ytterligare är hennes nya gulliga kuddar från Roommate. Både Lo och Gry älskar dessa. De sätter kuddarna framför ansiktet och leker att de är månen och stjärnan.. Sittpuffen är även den från Roommate.


Origami lamporna (kaninen och elefanten bredvid sängen) är från Alice & Fox, sängöverkastet är även det från Alice & Fox. 

Jag har ännu inte satt upp mycket på väggarna (känns så hemskt att spika i ny spacklade väggar..) men snart när jag är säker på hur det ska vara så ska jag väl nog våga sätta upp mera, en hylla och några tavlor.. Men hennes fina Miss Bella skulle såklart snabbt upp ovanför sängen tyckte Lo. Nu är bara frågan var vi ska placera Mrs Bill..

Jag lovar att jag ska sätta upp fler bilder från rummet, men nu tog dagsljuset slut för denna dag!

/ Carro

2
Lämna en kommentar

avatar
1 Diskussionstrådar
1 Trådsvar
0 Följare
 
Mest gillade kommentar
Hetaste diskussionstråden
2 Kommentatorer
Carola Ekman- Senaste kommentatorerna
  Följ  
nyast äldst mest gillade
Meddela om
-
-

Varifrån är bokhyllan? 🙂