Årets första loppisrace, check!

Igår var det loppisrace i Skutnäs, jag gick runt med Cissi, Linus och Tilde. Vädret var ju riktigt fint men en aning blåsigt nere vid bryggorna. Jag kom hem med två grejer, ett av dom ett riktigt fynd! Denna vackra för en ynka 10a.

Fanns en två gånger större damejeanne flaska där också, men jag beslöt mig för den mindre ändå eftersom vi har en stor på villan. (Egentligen skulle jag ha köpt båda men min loppisbudget denna månad klingar nämligen på det sista efter att jag köpt 3 klädpaket på facebook-loppis.)

Loppisrace är nog något av det bästa med sommaren! Har ni tips på någon bys race som brukar vara jättebra? Här i Skutnäs var det faktiskt rekordmånga gårdar med iår!

2 reaktioner till “Årets första loppisrace, check!”

  1. I sommar kommer vi att ordna loppisrace i Östanpå för första gången. Hoppas på fint väder och många försäljare och besökare! 8.7.2017 är ni välkommen till Östanpå

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *