ÅRETS FAMILJEBLOGG 2016

Ni läser just nu årets familjeblogg 2016!!

STORT TACK FÖR ATT NI RÖSTAT OCH TROR PÅ MIG!
Känns enormt att få detta erkännande av er. Graviditet, förlossning småbarn och allt det som faller under kategorin ”familjeblogg” är ju verkligen det som fått mest fokus i min blogg det senaste året, så det känns så varmt i lillhjärtat när jag vet att ni uppskattat och gillat det jag bloggat under det gångna året.

aretsfamijebll

Foto: Bildbolaget Du&Vi

Gry har slemhosta, och idag har vi haft BABYSHOWER åt Cissi (mer om det imorgon) så därför är jag inte på plats under Galan nu just. Nu ska jag fira med lilla familjen, pizza och mjölk coming up! TACK TACK TACK!!!

/ Carro

Lämna en kommentar

avatar
  Följ  
Meddela om
hanna, förbanna

grattis!

Ida
Ida

Grattis! 🙂

Anonym
Anonym

Stort Grattis!

Linda

Jee! grattis till vinsten 😀

Saragunmarie

Grattis!! 😀

Milla
Milla

Stort grattis! 🙂

trackback

[…] en videohälsning som de skulle visa upp på Galan. Så på Cissis babyshower så spelade vi in en videosnutt. Jag är ju sådär att jag hatar att hålla på att ta om många gånger, så fast den inte blev […]