ÅRETS FAMILJEBLOGG 2016

Ni läser just nu årets familjeblogg 2016!!

STORT TACK FÖR ATT NI RÖSTAT OCH TROR PÅ MIG!
Känns enormt att få detta erkännande av er. Graviditet, förlossning småbarn och allt det som faller under kategorin ”familjeblogg” är ju verkligen det som fått mest fokus i min blogg det senaste året, så det känns så varmt i lillhjärtat när jag vet att ni uppskattat och gillat det jag bloggat under det gångna året.

aretsfamijebll

Foto: Bildbolaget Du&Vi

https://www.instagram.com/p/BNADWM7Bu48/?taken-by=carolaekman

Gry har slemhosta, och idag har vi haft BABYSHOWER åt Cissi (mer om det imorgon) så därför är jag inte på plats under Galan nu just. Nu ska jag fira med lilla familjen, pizza och mjölk coming up! TACK TACK TACK!!!

13 reaktioner till “ÅRETS FAMILJEBLOGG 2016”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *