Arabia vet om pirret

I Mina muminmuggar av Carola Ekman1 Kommentar

Såhär ser årets vintersäsongsmugg ut, Vårvinter heter den och den utkommer i butik 1 oktober! 

Så, förhoppningsvis har jag snart två nya fina muggar i vitrinskåpet. Både Trogen sitt ursprung muggen och Vårvinter. För en tid sen trodde jag att mitt samlar intresse hade svalnat, men likväl varje gång jag städar vitrinskåpet eller plockar en mugg ur diskmaskinen och in i skåpet så pirrar det till i magen. Jag tänkte säga att det är synd att Arabia vet om detta pirr, för de producerar ju nya muggar hela tiden, de vet ju att vi samlare inte kan motstå frestelsen. Men då igen, är det inte så med alla samlare? Att man gärna betalar lite bara man får den där lilla grejen som skulle passa perfekt in i samlingen?

EDIT: Gissa vem som blev överraskad med Trogen sitt ursprung muggen idag?! Jaaaag ♥

 

/ Carro

1
Lämna en kommentar

avatar
1 Diskussionstrådar
0 Trådsvar
0 Följare
 
Mest gillade kommentar
Hetaste diskussionstråden
1 Kommentatorer
Magdalena Senaste kommentatorerna
  Följ  
nyast äldst mest gillade
Meddela om
Magdalena
Magdalena

Jo, i år tycker jag att dom har lyckats ganska bra med att hitta pirret, det har kommit väldigt fina muggar i år!