Äntligen blir vi med gavel

I tisdags tog jag hem en gammal sänggavel. Vi har varit utan sålänge nu och jag har funderat fram och tillbaka om hurudan vi ska ha, och hur vi ska laga den. (Är inte mycket för att betala för en helt ny.) Men, det har alltid funnits projekt som varit viktigare, och roligare. Men när jag såg denhär sänggaveln så såg jag potential! Kanske inte helt vad jag hade tänkt mig, men tänkte att det blir nog bra ändå.

Så jag slipade upp den, och har nu målat den med chalk paint. När jag höll på i gårkväll så kom jag på att jag nog ska ändra lite på formen också, nämligen såga av den så att den blir helt rak där uppe längs med kanten. Den ger lite väl mycket 90-tals vibbar så som den är formad nu. Detta skulle jag ju dock ha kunnat komma på före jag målade, men hey! Inget är ett problem bara man inte gör det till ett.

Såhär såg den ut då vi tog hem den:

Nu ser den ut såhär:

I gaveln ska vi fälla in sänglampor. Nu just står det mellan dessa tre..

1. Viola vägglampa By rydéns // 2. Sessak Bazar mini // 3. RENDLs Maria 

Lutar nog mot nr. 1 tror jag.. Men ska fundera ännu. Ni ska få ny bild sen när gaveln är på plats. Lättfixad sänggavel blev det ju när vi inte behövde göra den helt från scratch!

5 reaktioner till “Äntligen blir vi med gavel”

  1. Varifrån har du köpt chalk paint? Det verkar vara poppis just nu, på vilket sätt skiljer det sig från ”annan målfärg”?

  2. Jag funderar som de andra på chalkpaint. Behöver man måla något under eller räcker det med att måla med det? Har ett bord jag tänkte prova måla på.. 🙂

    1. Fortsättning på kommentar, efter att ha läst ditt nyare inlägg när du hade målat köksbordet. Skulle du hellre rekommendera vintagepaint än chalkpaint på ett soffbord? Det är ju ändå något som är hela tiden i användning. Väntar bara med spänning på att få börja målamåla!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *