Ännu i chock

Ok… Jag sitter här och är ännu helt chokad över kommentarerna på dethär inlägget, där ni tydligen är många som tycker det är en självklar grej när ni gästar någons hem att öppna deras badrumsskåp och skumma igenom det.. Nej usch. Sen att nån skrev att det ligger i vår natur att göra det, vafan?? Eller hon som skrev ”lär er att ha era privata grejer i sovrummet” ÖH? Varför fan sku man ha grejer som man använder i badrummet, i sovrummet?! 

 

sjukast

 

HJ:s kommentar är så mitt i prick. Liksom vad har nån gäst att göra med hennes hemorrojdkräm, ska hon (och alla andra) måst anpassa sitt hem efter sjukt nyfikna gäster? Nej huhu! Äckligt säger jag. Håll er borta från andras badrumsskåp!! Säg åt din sambo att hen lägger in lite kul saker me jämna mellanrum i ert eget badrumsskåp så ditt behov av att snok i andras skåp stillas varje gång du öppnar ert eget och finner nått nytt där…. 

 

Ok en följdfråga: Alla ni som gräver i era bekantas skåp, antar att ni tycker det är mer än ok att folk gräver i era skåp då också? Alltså. 

Nej nu ska jag fara och läsa en bok och försöka ignorera alla mina tankar om hur mina gäster granskar vårt badrumsskåp.

/ Carro

Lämna en kommentar

avatar
  Följ  
Meddela om
Anna-Lena

Kan bara säga att jag håller HELT med dig, men är också medveten om att folk faktiskt är sjukt nyfikna och snokandet är säkert vanligare än man vill tro. Därför var jag säker på att vi skulle ha en gäst-toa när vi byggde huset 🙂 Det har vi nu och där finns inget av intresse i skåpet, bara en tvålflaska och en pappersrulle. Allt det "hemliga" förvarar vi i det stora badrummet och dit har gästerna ingen anledning att gå 🙂 Bästa lösningen 🙂

Linda Holm
Linda Holm

Men fy! Jag sku aldrig ens komma på tanken att snoka i nåns skåp!! Jag tycker badrumsskåp är lite "äckliga".. 😀 man kan ju hitta nån använd tandtråd tex :D. Nä, har absolut inget intresse av sånt.

Saga
Saga

Ja'a, alltså man blir ju nog lite fundersam. Ryser bara av tanken att gästerna rotar i mitt badrumsskåp, inte för att jag har något annat än mina ansiktsprodukter och lite smink där, men seriöst? Inte har de ju något att göra där? De har ju ett helt eget hemma som de får rota i hur mycket de vill. Usch, hade faktiskt hem några av mina vänner en kväll och var snabbt till dörren för att säga hejdå åt en av vännerna som skulle gå hem. Då jag kom in i rummet var vi var igen stod de och kollade i mina byrålådor, blev ju inte glad direkt utan snarare chockad och besviken, gav jag tillåtelse? 🙁 I den byrån har jag typ underkläder i en låda och sen skönhetsprodukter och smycken. Så du kan ju tänka dig hur taggad jag är på att bjuda hem dem igen… Tycker att det… Läs mer »

elin
elin

Jag är helt chockad över detta.. jag hade ingen aning om att det är så vanligt, för det är det ju uppenbarligen. Jag har litat blint på att ingen kollar i vårt skåp vilket jag nu inser att kan ha varit ett misstag. Inte vill jag t.ex att folk ska börja spekulera i om vi försöker bli gravida pga graviditetstest i skåpet? Jag är helt stum. Att det ligger i vår natur att snoka? Och att ingen skäms.. visst brukar jag låna tops vid svärföräldrarnas på den allmänna vessan men där går gränsen enligt mig.

saara
saara

Skulle aldrig komma på tanken att kolla i någon annans privata WC-skåp. Kände mig enormt skyldig då jag letade efter toapapper hos mina svärföräldrar en gång och då är de ändå mina svärföräldrar sedan en sisådär 10 år! Om nån skulle få för sig att kolla i vårat säger jag bara på egen risk, det skåpet har inte städats på år och dar, så det gäller att se efter så man inte får något i skallen! Och om man söndrar något så är det säkert kul att erkänna sen att man snokat.. 😀

netti
netti

Tycker bara det är ganska naturligt att vara nyfiken. En liten spegeldörr i vägen bara 🙂 Jag bryr mej inte om någon skulle kolla i vårat privat wc. Om man nu vill se bindor och krämer så var så god 🙂 Det som är mera hemligt har jag i sovrummet.
Försökte googla just men hittade inte en gammal artikel från iltalehti där det var exakt samma fråga som du hade. 70 % hade valt JA på frågan: har du rotat i någon annans badrummsskåp.

netti
netti

Carro? Blev du seriöst chockad av svaren? Trodde seriöst detta var något alla visste men ingen pratar om. Själv tycker jag som många andra att titta får man men inte röra. Själv kör vi med två WC. Gäst toalett och privat toalett 🙂

netti 2
netti 2

Alltså är det "endast" spegelskåpet ni kollar eller är det skåpet under handfatet och övriga skåp in på toan också?? Har nog vetat att det finns de som kollar andras spegelskåp men trodde att det var mera nyfikna barn som inte visste vad som är passande och inte passade att göra vid andras! Tycker det är sjuk att detta är så vanligt..för inte kollar man ju någons underklädes låda eller liknande skåp..

J
J

Jag är en sådan person som alltid kollar i folks skåp, men jag har inte heller något problem med att folk tittar i mina skåp. Jag menar, det är väl inte hela världen om någon får reda på om jag har haft hemorrojder?! Det är ju helt naturligt att ha olika krämppor… Inget att skämmas över. 🙂

Kevin
Kevin

Håller helt med! Va e folk liksom rädda för? Ni kan ju inte ha något så privat så ni dör om någon ser det? Konstigt att folk e chockade över detta :S

J-F
J-F

Jag var själv en sån dom hade ett stort behov av att se mig om i andra människors skåp.. Badrumsskåp främst eftersom att det är där det mest privata brukar finnas, men även nattduksbord, kylskåp, klädskåp osv. Tillslut insåg jag själv hur otroligt löjligt och ohövligt jag betedde mig. Vad hade jag för rätt att stå där och rota i nån annnas badrumsskåp? Läsa på deras tuber och krämer.. Studera vad de har för mediciner.. Nää, jag sökte hjälp för mitt beteende och det fick jag. Nu är jag precis som du att jag aldrig skulle röra nån annans skåp. Idag förstår jag inte hur jag kunde hålla på så.. Har även bett om ursäkt till flera eftersom samvetet kom ikapp mig. Till er alla som tycker det är ok att rota bland andras privata tillhörigheter ; det finns hjälp att få.

Sarah
Sarah

Det är så oskyldigt att lite kika va folk har i skåpet. Va folk gör en stor sak av det hela :S Helt av nyfikenhet vill man ju se om det finns nå intressanta produkter där. Sko aldrig röra något men titta får man.