Annonsera på min blogg

Vill du eller ditt företag synas här på Carolaekman.fi? Jag har runt 2000-2500 unika besökare om dagen och runt 40 000 sidvisningar i veckan. Här på min kanal erbjuder jag olika typer av synlighet, bland annat enskilda kommersiella inlägg, bartersamarbete, banners, tävlingar, produktplacering m.m. Synlighet på min instagram CarolaEkman är också möjligt.

Mera information och prisuppgifter får du om du kontaktar mig på min e-post adress Carolaekman@outlook.com 

Exempel på företag jag gjort samarbeten med tidigare är bland andra Libero, Dermosil, Ms Tech, Hexter & Baines.. För att se exempel på hur ett komersiellt inlägg kan se ut kan du klicka här, på kategorin ”Samarbeten”. Företag jag har fortlöpande samarbeten med är Maxomorra.se Aveo.fi och Jollyroom.fi

Jag märker alltid ut reklaminlägg så att mina läsare tydligt ser att det rör sig om ett samarbete.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *