Annonsera på min blogg

Carola Ekman jobbar hela tiden med att påverka och engagera sina läsare på olika sätt. Bloggar är ett otroligt starkt redskap där influencern verkligen kan ta ställning, påverka, intressera och diskutera i text och bilder. Genom att stå för ett visst budskap/produkt eller tjänst så kan företagen ta del av influencerns starka trovärdighet och påverkan. Ett bloggsamarbete knyter ihop ett varumärke/tjänst med en profil/influencer, som i sin tur verkligen kan påverka andra individer.
 

I ett kommersiellt blogginlägg står annonsören som sponsor till ett inlägg där Carola Ekman uppmärksammar/testar en produkt eller ett varumärke. Inlägget görs alltid med märkningen ”I samarbete med” och kommer ha samma personliga ton som resten av bloggen.

Vill du eller ditt företag synas här på Carolaekman.fi? Bloggen har runt 1800-2300 unika besökare om dagen och runt 30 000 sidvisningar i veckan.

Mera information och prisuppgifter om du kontaktar Carolaekman@outlook.com 

Exempel på tidigare samarbetspartners: Libero, Dermosil, Ms Tech, Gårds smak, Polkuped, Jollyroom med många flera. För att se exempel på hur ett kommersiellt inlägg kan se ut kan du klicka på kategorin ”Samarbeten”.

Förutom samarbeten är Carola ambassadör för Maxomorra.se och Mrs. Mighetto via Aveo.fi

/ Carro

Lämna en kommentar

avatar
  Följ  
Meddela om