Annat var det förr

Häromveckan fick jag under ett samarbetsmöte, syn på denna leksak. Jag blev förtjust direkt! Tänk om det skulle ha funnits såna här leksaker när man själv var liten? Eller kanske det fanns, men mina föräldrar lät oss inte veta, haha. Nej men jag band bara fast mina dockor på pakethållaren så fick det bära eller brista. Nuförtiden ska ju allt vara så äkta som möjligt i miniatyrform, och jag är ju helt förälskad i miniatyrgrejer som ser äkta ut, så när jag fick syn på denna var det svårt att hålla pengarna i börsen.

Det är alltså en cykelsits + hjälm för dockan att ha på barncykeln! Jaaa säga vad man vill om ”onödiga” leksaker, men denna kommer ge flickorna mycket glädje har jag på känn. Jag har inte gett den åt dem ännu, utan de får snällt vänta till julafton, men jag var tvungen att packa upp den och fotografera för att tipsa om den åt er andra som är på julklappsjakt redan!

Hjälmen hittar du här och cykelsitsen hittar du här  (ej samarbete)

Detta inlägg är inget samarbete utan jag köpte produkterna själv från butiken och vill bara tipsa om dem till er. Om det är så att du funderar på köpa dom så tipsar jag om att gå in på mitt inlägg om företaget som har dessa produkter, där jag har en -15% rabattkod åt mina läsare till just denna butik och webbshop! ♥

/ Carro

3
Lämna en kommentar

avatar
2 Diskussionstrådar
1 Trådsvar
0 Följare
 
Mest gillade kommentar
Hetaste diskussionstråden
3 Kommentatorer
ChristinaCarola EkmanCami Senaste kommentatorerna
  Följ  
nyast äldst mest gillade
Meddela om
Cami
Cami

Sorry to tell you men jag hade en sån då jag va liten, å jag e född -88

Christina

Vi hade också en, dock inte lika snygg. 😀