Allt för lite egentid, och en skön plats under äppelträdet

I Vardag av Carola EkmanLämna en kommentar

Usch va jag sov dåligt inatt. Igårkväll sågs en varg vid Gamla hamn igen så där var det jakt och pådrag. Känner mig så osäker att gå ut och gå med barnen nu när det stryker runt en varg här. På ett sätt hoppas jag att det är en helt ny varg (inte den som sågs i fredags alltså) för om det är den som sågs i fredags så känns det ju väldigt underligt att den gått tillbaka till samma plats var den sågs där på eftermiddagen i fredags.. Från att senast ha setts gå in i skogen mot Ådön. Robert tycker jag ska lugna mig och int vara så nervös, för ”int gör vargen ändå nått åt människor”.. Vi får hoppas det.

Nåväl, slutpratat om dedär rovdjuret! Idag är det måndag. Lo åkte just till dagis och jag dricker en kaffekopp i ett tyst hus sålänge Gry sover. Igårkväll var jag ijobb, vilket var så skönt. Var som att jag fick ladda batterierna. Robert har haft dejour i 2 veckor vilket betyder att jag inte har kunnat fara iväg själv en enda gång på TVÅ VECKOR. Man blir ju galen med mindre. Som tur var så hade jag ändå satt in 2 skiften/vecka åt mig. Aldrig trodde jag väl att jobbet skulle bli ett ställe dit jag far och vilar upp mig haha. Nån annan som känner så?

I sommar kommer jag jobba väldigt lite, det är bara cirka ett skifte i veckan, får se hur det ska gå, då Lo dessutom har sommarlov från dagis också. Nåväl, nog går det väl. Måste hitta på något eget varje vecka också så jag slipper och andas lite.

Härom kvällen skruvade vi ihop barnens nya hammock, sandlåda och skrinda. Hammocken är så otroligt fin! Passar perfekt under äppelträdet på framsidan. Den nya hoppborgen har varit i flitigt bruk hela helgen, barnen har somnat mellan 19-20 nu i 3 dagar! Så om inte för annat så är den väldigt bra om man vill att barnen ska vara trötta på kvällen. Den för ni höra om nästa vecka!

Nu vaknar en solstråle i sovrummet, så vi hörs senare.
Ha en skön början på veckan! 

 

/ Carro

Lämna en kommentar

avatar
  Följ  
Meddela om