En spännande månad har börjat

1a juli idag, och juli kommer vara en så spännande och fin månad har jag på känn! Jag har klassträff från lågstadiet, fest med gamla vänner på en bastuflotte, vi ska till Mumindalen och massa annat roligt väntar. Nu när vi har slutat amma så känns allt det så mycket lättare då jag vet att jag kommer kunna vara borta fast hela natten utan att ha dåligt samvete för att Gry eventuellt vaknar och vill amma. Så skönt! Dessutom har jag värsta Jollyroom-månaden nu i juli. Jag ska ha två superroliga samarbeten där jag får tipsa om fina inredningsartiklar till barnrummet, och dessutom lite roliga produkter till skor- och dagisstarten. Men mer om det nästa vecka.

Påtal om amningen så har det gått så bra att sluta. Första natten vaknade hon 4 gånger och ville ha nanna, men jag nattade om henne på 5 minuter varje gång. Och sen dess har hon sovit nätterna igenom nu! Det vill säga 2 nätter av full sömn utan uppvak. En gång har hon frågat efter nanna nu så jag är verkligen glad att jag vågade och kände mig redo att sluta! Och som en bonus av att vi slutat amma, så har Gry börjat äta så otroligt mycket bättre. Ohoj om jag skulle ha vetat av den parentesen redan för nån månad sen så skulle det nog ha känts värt att sluta tidigare.

Idag håller jag faktiskt på och tar bilder för att göra ett ”ett foto i timmen” inlägg ikväll! Så därför kommer jag inte skriva destomera om vår dag, ni får helt enkelt kika in ikväll för att se vad vi sysslat med idag! Nu ska jag passa på att göra ett häfte till klassfesten sålänge Lo underhåller sig själv, och Gry sover ute i vagnen.

/ Carro

Lämna en kommentar

avatar
  Följ  
Meddela om