3 underbara favoriter för hyn

Inlägget i samarbete med Dermosil

Förutom vår huduvsponsor så har vi även en annan sponsor med i veckans poddavsnitt och det är för andra veckan i rad Dermosil. Vi är verkligen glada över detta samarbete!

I samband med veckans poddavsnitt så satte vi upp en grym tävling på vår Instagram. I tävlingen vinner en av våra lyssnare ett stort paket fyllt av hudvårdsprodukter, förutom alla produkter som syns i detta inlägg är det dessutom massa mer! Hur ni deltar i tävlingen finner ni på vår Instagram (@alltvimåstetalaom).

Redan i våras fick både jag och Rebecka hem produkter från Dermosil inför vår samarbete för att testa, och efter att vi testat deras produkter så valde vi ut tre favoriter var, och vilka mina är ska ni få läsa om nu! Klicka dig in på Rebeckas blogg för att läsa om hennes favoriter.

1. Colour care schampo

Min första favorit är Dermosils schampo för färgat hår. Schampot skyddar färgen, ger håret glans och hjälper till att bevara hårfärgens lyster. Schampot innehåller välgörande betain från finländsk sockerbeta. Betain återfuktar hår och hårbotten samt skyddar håret. Olivextrakt skyddar mot fria radikaler som skadar håret och hårfärgen medan keratin stärker håret. Schampo för färgat hår är milt. Det torkar inte ut håret och nöter inte på hårfärgen. Schampot är pärlemorrosa och doftar fruktigt av röda äpplen.

2. APPLE KROPPSPEELING

Min andra favorit, blev snabbt Apple Kroppspeelingen. Kroppspeelingen med doft av äpple ingår i en Limited Edition serie som säljs nu under sommaren. Peelingen innehåller cellulosakorn och krossat skal från shea nöt. Den avlägsnar döda hudceller och perfekt att användas efter en dag i solen om man t.ex. använt solkräm eller annars bara för att känna sig lite extra fräsch efter duschen eller bastun.

3. Vitamin E Ansiktskräm

Min tredje favorit är Vitamin E Ansiktskräm. Den innehåller förutom vitamin E, raps- och olivolja. Ansiktskrämen har en lätt doft som känns behaglig och den passar alla hudtyper. Jag har upplevt ansiktskrämen som snabbtorkande och väldigt återfuktande.  Jag har använt denna förut och precis som då, så tycker jag också nu att jag fick bättre hy när jag använt denna bara en vecka! Vill man ha ett parfymfritt alternativ har Dermosil även krämen i sin Sensitive serie, Sensitive Ansiktskräm.


Vill du kolla in fler av Dermosils produkter, så kan du ta en genväg och klicka här. Och kom ihåg att delta i tävlingen! Idag är sista dagen att vara med ♥

/ Carro

Lämna en kommentar

avatar
  Följ  
Meddela om