2 dåliga och en god

Imorse knackade Jessie och barnen på dörren. In kom glada tjejer redo för lek och kaffe. Lo hade redan tänkt ut lekar så på en gång rusade Lo och Wilda in i rummet och började på! Det brukar vanligtvis ta en stund innan de kommer igång, men idag gick det som smort från början. Skönt! Medan stora tjejerna lekte så bekantade Gry och Elwira sig med varandra.. De är ju så små ännu så de inte bryr sig så mycket om den andra, men efter nån timme skrattade de gott med och åt varandra.

R åkte redan imorse till Tammerfors för att tävla i CF Winter war. Allt var fina puckar tills nu ikväll när han skulle göra ett lyft och det inte gick helt enligt planerna.. Istället slutade det på akuten. Varnar för obehagligt, men vill du se hans brutalt hemska lyft så kan du göra det här. 

Som om inte det vore nog med dåliga nyheter denna kväll så berättar dessutom Betti att Noel är så förkyld så hon inte kan komma med till Tammerfors imorgon! Så himla synd, då vi sett framemot det sålänge. Men det är ju sådär, och jag skulle göra exakt lika som hon i den situationen. Oberoende om barnet bara är lite sjukt eller mycket, om man märker att hen behöver sin mamma hemma ja, då åker man ju ingenstans. Jag kommer trots allt detta ändå hoppa på tåget om några timmar. Istället för att se Robert tävla så får vi sitta bredvid varandra på läktaren och hejja på de andra två som tävlar från Crossfit Jeppis.

Men.. för att inte bli helt nedbruten av dåliga nyheter denna kväll så fick jag till sist en mycket god nyhet av Anna ! Jag har nämligen fått äran att bli ambassadör för Mrs. Mighetto! Åh, känns så himla kul!  Mera om det kommer ni förstås få höra om framöver.. Nej nu ska jag packa en väska att ta med imorgon, sen ska jag ringa och och kolla om Robert sluppit från akuten ännu ♥

/ Carro

6
Lämna en kommentar

avatar
3 Diskussionstrådar
3 Trådsvar
0 Följare
 
Mest gillade kommentar
Hetaste diskussionstråden
4 Kommentatorer
Carola EkmanSofiaM.SElin Senaste kommentatorerna
  Följ  
nyast äldst mest gillade
Meddela om
Elin

Nej, guud vilket läskigt lyft! Varför kolla ja? Å att han bara går iväg där med sin uppfuckade arm, alltså?! Nej hemska saker. Hoppas han kryar på sig fort och att ni får en trevlig weekend trots motgångarna 🙂

M.S
M.S

Men nej nej nej till lyftet!! :O Men ja ja ja! till ambassadörskapet! Älskar Mrs. mighetto (hoppas på många tävlingar på bloggen framöver då he he he he he he)

Sofia
Sofia

Näme int alls att ja blev avis nu! Men värt de, du kommer pass bra som deras ambassadör 🙂